Je kunt dit gastenboek gebruiken om berichten over het boek “Onder Water” van Linda Jansen op deze website te plaatsen. Heb je een vraag over of aan Linda? Kijk dan ook eens bij de veelgestelde vragen. Wellicht vind je daar het antwoord.

Berichten worden voor plaatsing gecontroleerd op inhoud en spam. Linda is regelmatig aanwezig om berichten uit het gastenboek te beantwoorden.

 1. Hallo Linda,
  Ik heb net Onder water en Boven water gelezen en wat een boeken! Leuke en mooie schrijfstijl. Ik heb deze achter elkaar gelezen en krijgen van mij dan ook 4*. Je hebt mij daardoor wel een slapeloze nacht bezorgd doch met dit boek vind ik dat geen probleem. Wanneer komt je volgende boek?
  Vele groetjes uit België

  Marleen op
 2. Met veel plezier beide -gewonnen,- boeken gelezen. Leuk dat e.e.a. zich in Nederland afspeelt, dat verhoogt het gevoel van herkenning dat je met de personages hebt. Gelukkig niet op alle fronten, ik vond de manieren van eindigen zeer verrassend.
  Echt soepel lezende boeken.

  op
 3. Hoi Linda,

  Ik heb erg genoten van je boeken! Beide ****!! Wat een avonturen met Tom en Liz. En een heel onverwacht einde. (Mijn mening is oa te vinden op goodreads/hebban) Ik heb begrepen dat je al aan een nieuw project begonnen bent. Hou je ons op de hoogte via facebook?!

  Groetjes

  Cindy Knoop (knupke) op
 4. Linda. Na het lezen van Onder Water heb ik uitgezien naar Boven Water. Het boek maakt al mijn verwachtingen waar en meer… Het is een spannend verhaal. Je kunt gewoon niet stoppen met lezen. Van mij ook 5 gouden sterren!! Proficiat en succes. Joke.

  Joke Jansen. op
 5. Beste Linda,
  Bedankt voor Boven Water. Wederom een boek dat je niet weg kan leggen. Heerlijk om zo meegesleept te worden in een verhaal. Ben benieuwd wat je volgende boek gaat brengen.

  Mirjam van Dueren den Hollander op
 6. Linda, je hebt mij weer twee dagen offline op de bank gekregen! En dat is knap?. Heerlijk boek weer Boven Water. Dank je wel hier voor. Ik ben benieuwd naar wat je nog meer in petto hebt.

  Lonneke op
 7. Het is Linda Jansen weer gelukt. Na het spannende en meeslepende “Onder Water” is nu haar tweede boek verschenen: “”Boven Water”. Ook weer een echte “pageturner” en “invoelbaar” geschreven én met een verrassende afloop.

  René L. Hollaers op
 8. Een roman met genoeg spanning, de manier waarop het verhaal in elkaar is gezet maakt dat ik toch geboeid aan het lezen ben, ik wil meer weten over Davos, en over Liz en haar minnaar. Het is op een heel fijne manier geschreven waardoor je door het boek sjeest. Heerlijk zo`n boek waar genoeg gebeurt en je niet mega zwaar bij na hoeft te denken. Dit had ik niet verwacht toen ik de mooie roze voorkant zag, ik verwachtte een zoet sappig romannetje maar daar kom ik al snel van terug. De personages zijn goed beschreven, de zorgen van Tom de losgeslagen manier van leven van de ontevreden Liz, de manier waarop ze alles aan haar vriendinnen verteld zo herkenbaar, gelukkig is niet alles heel herkenbaar!
  Ik heb heel erg genoten van het debuut van Linda en kijk dan ook enorm uit naar Boven Water.. Het aftellen is begonnen
  Liefs Moon

  Moon Kager op
 9. Hoi Mirella, dankjewel voor de leuke reactie! Ter info: Het vervolg op Onder Water genaamd Boven Water komt volgende maand uit, 21 april om precies te zijn! Dus nog even geduld….

  Linda Jansen op
 10. Ik vond het echt een leuk en intrigerend verhaal. Ik wilde telkens verder in het boek lezen op momenten dat ik er tijd voor vond. Het was leuk om vanuit beide hoofdpersonen hun beleving te lezen. Jammer dat het een debuut in! Zodra ik het boek uit had, zocht ik naar meer boeken van deze auteur…. Ik vind de schrijfstijl zeer prettig lezen en heb het echt met heel veel plezier gelezen!

  Mirella op
 11. Ik heb echt genoten van Onder Water!
  ????
  Op naar Boven Water, ik verheug me er nu al op.

  Karin Meinen op
 12. Hai Linda,
  Wat een superspannend boek heb je geschreven, ik had het binnen een paar dagen uit! Super goed gedaan hoor! Complimenten en ik hoop dat je nog meer boeken gaat schrijven! Groetjes Sandra

  Sandra van Geel op
 13. Hallo Linda,

  Ik ben een laatbloeier als het gaat over het lezen van boeken. Dit jaar pas mee begonnen, omdat ik daar nu de tijd voor heb. Jouw boek is in mijn koffer meegegaan naar vakantie. Op het strand onder de parasol ben ik ermee begonnen. In de zon onder de parasol met zo’n geweldig boek, fantastisch. Na 4 dagen was ik er door heen geploegd.. Je zit meteen in de greep van een verhaal dat je niet loslaat. Jouw boek staat voor mij met stip op nummer 1. Is toch prima op een totaal van 20 gelezen boeken. Mijn dank hiervoor en aan Lucien en Wilma die me op het spoor hebben gezet. Ook ik kijk uit naar je volgende boek. Veel success toegewenst.

  Frans Machielsen

  Frans Machielsen op
 14. Hoi Linda,

  In het voorjaar van 2015 hadden wij een gesprek waarin je mij aangaf dat een uitgeverij (en op vrij korte termijn) een boek zou gaan uitbrengen welke door jou Linda was geschreven. Ik was aangenaam verrast, mede omdat ik de laatste jaren vrij veel (literaire) thrillers had gelezen. Ik heb mijn nieuwsgierigheid kunnen beheersen en inderdaad pas na de lancering in Juli het boek pas toen ook gekocht en ben daarna direct gestart met lezen. Qua tijdstip minder geslaagd want we zaten midden in een verhuis. Ook frustrerend want na het lezen van een aantal hoofdstukken wist ik al dat het weer even zou gaan duren voordat ik weer verder kon lezen. Echter de verhaallijn gaf mij weer wel direct die betrokkenheid dat ik echt ”in” het verhaal bleef. Bij andere boeken moet je wel eens terug om de personages weer in beeld te krijgen. Ik ben er zelf nog niet uit of ik Onder Water een thriller zal noemen of dat het toch inderdaad meer een roman is. Ik zie wel overeenkomsten van jou met Saskia, Esther en Marion (Pauw) maar wel meer met een economisch en regionaal tintje. Vooral als ik nu door het Ginneken fiets moet ik aan jou(w) boek denken. Ik gun je komende tijd veel nachtrust toe, terwijl jij juist vaak dan wellicht de meeste inspiratie hebt. Ik ben zeer benieuwd naar Boven Water , mede ook om het antwoord te vinden in thriller of roman. Of, wil ik dat eigenlijk wel ?? Verras me weer……

  Lucien van Zundert op
 15. Hai Linda,
  Wat een heerlijk boek heb je geschreven! Ik kon het echt niet wegleggen, kijk uit naar je volgende boek!

  Kriste op
 16. Wat een meeslepend boek ,wat een talent .
  Kan niet wachten tot het volgende boek

  bianca op
 17. Dag Willy,

  Leuk om te lezen dat je genoten hebt van Onder Water! Boven Water zal tzt gewoon in alle (online) boekhandels verkrijgbaar zijn. Mvrgr Linda Jansen

  Linda Jansen op
 18. Beste Linda,
  Ik kocht je boek op Manuscripta in Zwolle. Prachtig cadeautje in mooi doosje…passend bij het boek. Ik las het in rap tempo uit…prachtig en herkenbaar hier en daar. Vol verwachting wacht ik op het tweede deel: Boven water! Ligt dat tzt in alle boekwinkels of dient het te worden besteld via deze site?

  Willy op
 19. Beste Linda,
  “Onder Water”…ik zat binnen een paar pagina’s in een heerlijke roes…een verhaal vol feestjes van herkenning?!
  Het hield me zodanig in de greep dat mijn nieuwsgierigheid werd geprikkeld waardoor ik het boek na 3 dagen had uitgelezen! Thnx!
  En veel succes met deze mooie ambitie,
  Monica

  Monica op
 20. Erg boeiend en verrassend boek! Ik wilde blijven lezen.
  Ben benieuwd naar het volgende boek!

  Corina op
 21. Ik werd volledig meegesleept en kon niet meer loskomen van dit verhaal. Het heeft mij lange tijd geduurd voordat ik door begon te krijgen hoe het allemaal in elkaar zat. Ik had zelfs geen vermoedens en toen het eenmaal duidelijk werd stond ik eigenlijk een beetje perplex.
  Onder water is op briljante wijze in elkaar gezet, een groot compliment voor de auteur is hier zeker op zijn plaats. Heb me tijdens het lezen van dit boek dikwijls afgevraagd of ik nu een roman of een thriller aan het lezen was, maar zoals ik het zie heeft Linda met deze debuutroman een hele mooie combinatie van beiden gemaakt. Onder water is een fascinerend geschreven verhaal, het pakt je en laat je niet meer los.

  Wendy (www.passievoorboeken.com) op
 22. Wauw, wat een geweldig leuk en spannend boek!! Ik kan niet wachten tot “Boven Water” uitkomt!

  Diana op
 23. Lieve Linda, wat een verrassing!
  Van begin tot het einde heeft het mij geboeid, echt verrassend spannend.
  Heerlijk dat je de lezer kunt meeslepen in een verhaal, heel knap gedaan!
  Ik kijk al uit naar je volgende boek! x

  Joyce op
 24. Supergoed boek ! Spannend van begin tot eind. Heb het in 2 dg uitgelezen. Kon niet stoppen met lezen. Het blijft boeiend tot de laatste blz. Kan niet wachten tot het volgende boek uitkomt. Een echte aanrader ! Dus allemaal lezen !

  Angelina op
 25. Wauw!! Zo lekker dichtbij met die locaties. Maar het is absoluut geen must om uit Breda te komen, wil je het boek leuk vinden! Het is ontzettend goed geschreven waardoor ik echt heb kunnen meeleven met de personages. In de eerste hoofdstukken dacht ik aan een leuke gezellige chicklit met een beetje vreemdgaan en wijntjes drinken met vriendinnen. Maar al snel kom je erachter dat het een spannender verhaal is dan dat, met onverwachte wendingen. Ik kijk uit naar december, Linda! X

  Debby op
 26. wat een heerlijk boek! Gelezen op vakantie en vond het verhaal, de personages en de herkenbare plekjes in Breda geweldig en wat een verrassend plot….
  Dankjewel Linda!

  Marinka op
 27. Hoi Linda.
  Een verrassend en spannend boek.
  In een middag uit gelezen.
  Mijn man ook, hij vond het ook goed geschreven.
  Een aanwinst.

  Rina Bennaars op
 28. Helaas was de vlucht Amsterdam – Southampton te kort om het boek uit te lezen, maar eenmaal op mijn bestemming aangekomen, heb ik hem snel uitgelezen. Heerlijk ontspannen en spannend!
  Woon je in Breda, dan beleef je het boek,
  woon je er niet, ook dan is het zeer zeker een aanrader om “Onder water” te kopen én te lezen.
  Linda, ik kijk nu al uit naar het vervolg, heel veel succes & inspiratie!

  Monique de Roos op
 29. Hoi Kees en Adrienne, dankjewel voor jullie leuke reactie! Ik wens jullie veel leesplezier en zie jullie reactie uiteraard graag hier tegemoet. Groetjes, Linda Jansen

  Linda Jansen op
 30. Hoi LInda,
  Wij hoorden net dat je een boek hebt geschreven
  Geweldig!!!
  Wij gaan het kopen en laten het weten wat wij er van vinden.
  Er zijn vele mooie reacties .
  Groetjes Kees en Adrienne {Zegge}

  Kees en Adrienne op
 31. Geweldig wat een boek.Zelden een boek in een ruk uitgelezen.Proficiat Linda Jansen

  hans pols op
 32. UIT! Wauw wat een heerlijk boek. Op naar het vervolg. Bedankt Linda, heb me heerlijk kunnen ontspannen.

  Mirjam van Dueren den Hollander op
 33. Geweldig boek Linda.
  Spannend, Kon niet stoppen met lezen….
  Wacht met smart op deel 2 “Boven water”
  Groetjesssss

  Mary-Ann op
 34. In een dag dit super boek uitgelezen , TOP debuut!
  Kan niet wachten tot boven water ……groetjes Natasja

  Natasja op
 35. Hallo Linda,
  Vorige week Önder Water” gelezen en ben er super enthousiast over. Ik heb een recensie gemaakt die ik zal delen met jou en verschillende boeken sites. Ik wacht met spanning af op het tweede deel van dit tweeluik “Boven Water”.
  Je hebt er een fan bij in ieder geval xx

  Caroline Kuiper op
 36. Beste Linda,

  Je boek is fantastisch. Wat een debuut! Wanneer komt er een vervolg?

  M.vr.gr. Eric Pouw

  Eric Pouw op
 37. super mooi en vooral een goed lezend boek met heel veel verhaal in werkelijkheid mogelijk en dus helemaal van deze tijd. Super ga verder

  jos en joke jansen op
 38. 2 dagen. En toen was ie uit. Wat een debuut!
  Verheug me nu al op de zomervakantie van 2016. Want dit vraagt zeker om een vervolg.

  Manon op
 39. Wat een super boek! In een paar dagen uitgelezen en wat spannend! Ik kijk uit naar het volgende boek!

  Claudia op
 40. Hoi Linda,
  Afgelopen donderdagavond kocht ik je boek op je boekpresentatie. Leuk boek voor de vakantie, dacht ik……. Echter die avond (én nacht) heb ik flink doorgelezen, en het helemaal uitgelezen.Het leest als een trein, en vooral op het eind, héél spannend!
  Maar wat ik vooral erg leuk vond, als Bredase, waren de bekende plekken en kroegen die voorbij kwamen. Ik ben nu al benieuwd naar het vervolg. Fijne zomer, en veel groetjes…

  Manja Haarman op
 41. Hoi Linda,

  Ik kan nooit een boek uitlezen, alleen op vakantie…nu in 2 dagen uit! Gewoon thuis op de bank. Heerlijk boek! Ik wacht met spanning op meer. Super!

  Lonneke op
 42. Hoi Linda,
  Ik heb je boek zojuist met veel plezier uitgelezen. Bijna in één ruk, dat zegt op zich genoeg! ik wil je een groot compliment geven want je doet beslist niet onder voor de (nu nog )bekendere auteurs, Dit wordt een bestseller! Succes en groet-je, Koosje van Oorschot

  Koosje van Oorschot- Breugelmans op
 43. Wat een geweldig boek!!! Ben vanmiddag begonnen met lezen (heerlijke start van de vakantie ?
  Heb het op het avondeten na in 1 ruk uitgelezen! Leest lekker weg en vanaf hoofdstuk 26 mocht niemand mij meer storen.
  Ik kijk uit naar “Boven water”
  Rete trots op je Linda!
  Liefs Nathalie

  Nathalie van der Corput op
 44. Een regelrechte pageturner deze spannende literaire thriller. Een nieuw talent is opgestaan. Schrijven kan Linda …dat is zeker..koop het boek bij de echte boekhandel!

  René Lambert Hollaers op
 45. Dankjewel voor het lezen van mijn boek ‘Onder Water’. Ik hoop dat je er van genoten hebt en wil je bij deze uitnodigen om hier je reactie achter te laten in mijn gastenboek.

  Met vriendelijke groet,
  Linda Jansen

  Linda Jansen op